Kazlų Rūdos „Saulės“ mokykloje vyksta Lsok vasaros sporto stovykla. Dalyvauja Lsok atletai iš Joniškio, Rokiškio ir Kazlų Rūdos. Keletas akimirkų iš pirmosios stovyklos dienos.

Kazlų Rūdos Saulės mokykloje vyksta Lsok vasaros sporto stovykla. Dalyvauja Lsok atletai iš Joniškio, Rokiškio ir Kazlų Rūdos. Keletas akimirkų iš pirmosios stovyklos dienos.

Posted by Special Olympics Lithuania on 2020 m. rugpjūčio 9 d., sekmadienis

Antroji stovyklos diena. Ryte stovyklautojai aplankė Višakio Rūdos šaltinelį ir raistą. Susipažino su aukštapelkių ekosistema. Po pietų vykome į irklavimo treniruotę. Vakare apsilankėme Birštono apžvalgos bokšte. Šiltas vasaros lietus buvo mūsų palydovas… Tačiau nuotaika buvo saulėta!

Antroji stovyklos diena. Ryte stovyklautojai aplankė Višakio Rūdos šaltinelį ir raistą. Susipažino su aukštapelkių…

Posted by Special Olympics Lithuania on 2020 m. rugpjūčio 9 d., sekmadienis

Ketvirtąją stovyklos dieną stovyklautojai išvyko į Dzūkiją. Aplankė Merkinės piliakalnį , apžvalgos bokštą bei Merkinės piramidę. Druskininkuose pasigrožėjo miesto aplinka ir išvyko aplankyti Veisiejų miestelį. Maudynės Ančios ežere, laužas ir maisto gaminimas visus suvienijo dar labiau ir leido džiaugtis vasara.
Lsok sporto vasaros stovykla penktadienį pasibaigė. Stovyklautojai dėkoja rėmėjams Petrauskų labdaros paramos fondui AGeRa už suteiktą galimybę turiningai ilsėtis bei visiems stovyklos vadovams ir visiems kurie buvo kartu! Ačiū! ❤️

Ketvirtąją stovyklos dieną stovyklautojai išvyko į Dzūkiją. Aplankė Merkinės piliakalnį , apžvalgos bokštą bei Merkinės…

Posted by Special Olympics Lithuania on 2020 m. rugpjūčio 14 d., penktadienis