Laimingos akimirkos po apdovanojimų ceremonijos 🎉🎉🎉
Dėkojame visiems kurie palaikė, prisidėjo ir buvo šiomis dienomis kartu! Sveikiname atletus, partnerius, trenerius ir buvusius kartu su pasiektais asmeniniais ir komandiniais laimėjimais! Šiandien mus suvienijo futbolas ir už tai dėkojame Special Olympics Europe Eurasia, Švietimo, mokslo ir sporto ministerija, Futbolas visiems, hummel, Ginalas STIHL, UAB „Sporto fėja”, Apdovanojimailt, Drabužiai reklamai. Už šiltą priėmimą ir pagalbą LSC Sporto kompleksas „Druskininkai” ir be abejonės šalims dalyvėms, kurios atvyko:
Special Olympics Lithuania! 🇱🇹
Special Olympics Ukraine 🇺🇦
Special Olympics Belgium 🇧🇪
Special Olympic Monaco 🇲🇨
Special Olympics Latvia 🇱🇻
Special Olympics Estonia 🇪🇪

⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️

Happy moments after the awards ceremony 🎉🎉🎉
Thanks to everyone who supported, contributed and been together these days! Congratulations to the athletes, partners, coaches and everybody who been there on their personal and team achievements! Today we are UNITED by football and for that we thank Special Olympics Europe Eurasia, Ministry of Education, Science and Sports, Football for All, hummel, Ginalas STIHL, UAB „Sporto fėja”, Awards, Advertising and, of course, the participating countries:
Special Olympics Lithuania 🇱🇹
Special Olympics Ukraine 🇺🇦
Special Olympics Belgium 🇧🇪
Special Olympics Monaco 🇲🇨
Special Olympics Latvia 🇱🇻
Special Olympics Estonia 🇪🇪

https://www.facebook.com/SpecialOlympicsLithuania/posts/pfbid0pdreMB5HijJ1K3jxQfcM2nMZUt5JRkXKUMphZtnojDGaHt2eJSS5fcitKhuCH1xgl